Kunstleer

eerste jaargang, tweede editie

No Budget Projectweek

Meer leerlingen, minder budget en het blijkt dat de cultuurkaart niet is geactiveerd aan het begin van het jaar. Het zal heus niet allemaal tegelijk gebeuren, maar er zal zeker geen geld over zijn. Aan het aantal leerlingen en het aantal uren kun je niets veranderen. Het zal dus uit de besteding moeten komen. Hoe pak je het aan om toch een gevarieerd cultureel aanbod te bieden?Heeft u zelf een oplossing gevonden? Mail ons magazine.

14/03/11
Nieuwe workshop: Djembe

Wij hebben aan ons muziekaanbod Djembe toegevoegd. Niemand hoeft meer uitleg over wat Djembe is. Hoe het moet is een ander verhaal. Gelukkig kunnen vaardige docenten als het moet een hele groep mee krijgen in een Afrikaans ritme. Indrukwekkend zijn de resultaten die in korte tijd worden behaald. Oordopjes worden niet meegeleverd.


Meer over djembe: www.wikipedia.org

10/02/11
Leuk! Taakuren!

Geef toe, u zit er zelf ook niet op te wachten. In een drukke tijd, tussen ouderavonden en de toetsweek in, staat u in een projectweek ingedeeld die (hoe leuk het concept ook is) niet uw volle aandacht kan hebben. Toch staat u in het rooster en wordt er verwacht dat u de (niet in een klap helder te verdelen) puntentelling bijhoudt op het scorebord in de aula.


Hoe motiveer je een team dat bestaat uit drukbezette personen die een aantal taakuren aan uw project hebben toebedeeld gekregen?05/01/11